Skaergardens Do It For Love


Skaergardens Do It For Love, roepnaam Lotte is een in 2016 in Denemarken geboren Connemara merrie. Ze komt van de Skaergarden stoeterij ( zie http://skaergaarden.dk) en is dus gefokt door Anna en Brigitte Gotske.

De vader van Lotte is de welbekende hengst Wirtsmühle Delaney’s. Deze hengst combineert zowel type als beweging en is door Anna uitgebracht in de dressuur, maar heeft ook zeker voldoende springkwaliteiten

Wirtsmühle Delaney’s:

De moeder van Lotte is Skærgårdens Secret Love, die ook de moeder is van de Horse of the Year winnares Skærgårdens Delicous Love, een volle zus van onze Lotte.
Secret Love komt zelf uit twee iconische ouders, namelijk de stammerrie Barholt’s Evita en de Nederlandse hengst Marvel van Graaf Janshof.

Skaergardens Secret Love

We zagen Lotte voor het eerst in 2020 toen we op de stoeterij waren om het 20 jarig jubileum van de stoeterij te vieren. We waren onder de indruk van deze merrie én haar papieren en informeerden of ze te koop was. Helaas was dat niet het geval, maar we lieten Brigitte weten, dat áls ze ooit te koop zou komen, wij belangstelling voor haar zouden hebben.

En tot onze grote verbazing en vreugde was daar op 17 april 2021 het berichtje of wij nog steeds belangstelling hadden voor Lotte. Na de eerste verbazing en (heel) kort overleg waren we er snel uit en konden we Lotte ónze pony noemen.